Islak Islak

abant yolcusuyuz, yolcusuyduk..
para verildi, rezervasyon yapıldı ama gidemiyoruz..
telefonda da nazik nazik konuştuk, baba bak kızla gidicez bi yamuk yok dimi tadında birkaç kez de aradım üstelik.
sabahın köründe A.K.M. önündeyiz, zibil gibi yağmur var bir yandan içimden ne işim var layn burda diye geçiriyorum, saat geçiyor, araba yok.. yiğitliğe bok sürmek istemiyorum ama bir yanım tutuşuyor araba nerde lan .. arıyorum en nazik dilimle rehberi, g.t oluyorum cevaba, beyefendi isminiz yok listede, hadi listede olmasa da arabada yer yok, artık bidahakine, siz yarın merkezle görüşün ehehe diyor kapatıyor. diyemiyorum sevgili ile aram kötü, b.kunu yiyim moduna giremiyorum yanında..
eve dönüyoruz kös kös.. istanbul ender görmüştür böyle yağmuru, abant iptal, biz de sırılsıklam, hay ..na ..yim, bişey de doğru gitsin diye geçiriyorum içimden, her şeyde var bir hayır gel senle dvd izleyek diye çağırıyorum sevgiliyi tv başına.
bir süre önce izleyip de yarım bıraktığımız filmi koyuyoruz dvd'ye.. tam ortasında elektrik gidiyor, söylemiştim yağmur diye. istanbulda klasiktir zaten, direk kesilir..
akşam oluyor, çıkıyoruz.. yağmur aynen devam.. itiraf edeyim hoşlanıyorum sevgili'yi eve bırakmaktan. erkek olarak görev sayılır ama sevgili kemerburgaz gibi kilometrelerce ötede oturunca biraz işler değişiyor. -evet oha-
durak yolunda gidiyoruz, telefonum çalıyor, arayan otel yine bişey oldu kesin diyerekten açıyorum telefonu. oteli su basmış, ortalığı sel götürüyor içerde, yardım edecek kimse yok.. ya da var , ben ..
Burgaz sefası iptal oluyor, ben doğru otele.. Donuma kadar su içindeyim, oteli basan sudan kurtarmaya gidiyorum..
eve dönerken de ayrı bir ıslanıyorum, ıslanıp kurumuş eşofmanım ve donum yeniden ıslanmanın sarhoşluğuyla veriyorlar ağırlığı üstüme.. eve giriyorum, üst değişme faslından sonra bir yorgunluk bir bitkinlik çöküyor, ne s.kik gündü lan diye geçiriyorum içimden, bir film koyayım da izleyem modundayım..
Dvd kumandasını alıyorum, tuşa basıyorum.. günün anlam ve c.nabetliğine hitaben sıra bana geldi der gibi açılmıyor alet.. ne yap ne et banamısın demiyor.. bozulmuş emektarım, üzüntüm büyük tabi..
yatıyorum artık, günü düşünmek bile istemiyor beynim, bu günü resetlesek ne kaybederim acaba, kısmetimi öpeyim düşünceleri arasında uykuya dalıyorum..

  1. gravatar

    # by Şairler Parkı - 4 Ocak 2009 01:55

    Çek bi askapuskaaaa...Hoş geldin kardeşim

    Ege