Çözemedik #4

"*Bu hafta kendi evimizde Türk futbolunun duayenlerinden Beşiktaş futbol takımını ve ona gönül vermiş taraftarlarını konuk edeceğiz.
*Benim İstanbulda hastanede bulunan bir futbolcu kardeşim için hastane anında koşan ve yüzlerce ünite kan veren Çarşı taraftarı bende anlatılması imkansız duyguların yaşanmasına neden olmuştur.
*Biliyorum ki; onlar her zaman Sivasspor takımının yanındadırlar, her zaman bizimle olmuşlardır.
*Tuttuğumuz takımların rengi farklı da olsa, gönüllerimiz hep bir olmuş, kalplerimiz aynı sevince ve aynı üzüntüye ortak olmuşlardır.
*Türk futbolu için bir mihenk taşı olan Beşiktaş kazandığı başarılarla kendisini ispat etmiş, sportmenlik konusunda çoğumuzun örnek alması gereken bir kulübümüzdür.
"
Tamamı İçin..


Bülent Uygun'un kişisel sitesi'ni herkesin girip gezmesini tavsiye ederim. Yukarıda yer alan bölümler, Beşiktaş maçı öncesinde kendi çapında yaptığı açıklamadan kesitlerdir.. Açıklamayı okuyan toplam 115 kişi yakın çevrelerine "abi bak bizim hoca böyle böyle demiş akıllı olalım" demeyeceğine göre, stad etrafında yine orta parmaklarla, küfürlerle karşılanacağımız kesin.
Böyle cıvık açıklamalar pek doyurmuyor mideyi, Sevgili Bülent Hocanın (!) anlaması gerekiyor, 8 kere çiğnerler adamı, dikkatli olmak lazım.. Fazla yağ iyi değildir, ayak kaydırır..