Sen Benim Beyazlamış Saçım..

Yine acaip oğlu acaip Beşiktaş maçlarından birisiydi.. bu takım, taraftarını kanser etmeden maç kazanamıyor, orası kesin.. Ama biz de bu işe bağışıklık sağlayıp rahatlayamıyoruz, problem noktası bu sanırım..
ilk 20 dakikada 10 olacak bu maç dedirten bir futbol ardından yine takıma çöken rahatlık sayesinde hop oturup hop kalktık.. İlk 11 doğru seçimdi bana göre.. Zapo'yu kesmeden takımı çıkartmayı başardı en azından Denizli. Ama sakat olduğu ve oynamayacağı söylenen Nobre neden, yine Holosko'ya tercih edildi bilemiyorum. -beklenmedik bir sakatlık da çıkmış olabilir tabi.-
Genele bakacak olursak kötü oynadık.. Hatta lig sonuncusu ile karşılaştığımızı da hesaba katarsak, çok kötü oynadık.. bu noktada Hacettepe takımını da tebrik etmek gerekiyor. Sonuncu sıradasınız ve düşmeniz kesin, iki farklı geriye düşmüş olmanıza rağmen yeniden oyuna ortak oluyorsunuz. Sağlam motivasyon ister bana göre.. Yeni hocalarının da takıma getireceği olumlu etkiyi unutmamak lazım tabi..
Bobo artık yerini iyice sağlamlaştırdı, inanılmaz mutluyum hem onun hem Beşiktaş adına.. Yedek kaldığı için gideceğine kesin gözle bakıyordum, çok iyi oldu çok.. 1 gol 1 asist ile maçın adamıdır gözümde..

Paf'larımız da deplasmanda 1-0 geriye düşmelerine rağmen 1-2 kazanarak galip gelmeyi başardılar.. Geleceğin kartallarına da helal olsun.. Futbol24 isimli sitede paf maçlarının dahi canlı skorlarını izlemek mümkün ancak siteye DNS ayarları yapıldıktan sonra giriş yapılabiliyor.

Maçı tv'den izleyemedim, justin'i çıkaranı gözlerinden öpüyorum, hatta bunla ilgili daha sonra biraz karalayacağım da.. Ses de yoktu haliyle taraftarı dinleyemedim ama söylenene göre hakkını vermişler deplasmanın, ağızlarına sağlık..
Ankara dönüşü çok güzel olur İstanbul tayfası için şimdi..

Ankara çıkışından sonra ilk durak Tekel.. Kazasız belasız, yolunuz açık ola..