Eyyamcılıkta Son Nokta; Yıldırım Demirören


"Bugün oynanan Beşiktaş-Kayserispor maçının öncesinde Beşiktaş taraftarları Barbaros Bulvarı'ndan itibaren Futbol Takımımız'ı getiren otobüse eşlik ederek, Takımımız lehine tezahüratlar yapmak için biraraya geldiklerinde maalesef son derece üzüntü verici olaylar meydana gelmiş, taraftarlar arasına giren, davranışları asla kabul edilemeyecek bazı gruplar polisimize karşı zaman zaman hoş olmayan davranışlarda bulunmuşlardır."

Yukarıda, Beşiktaş Klübü Yönetim Kurulu'nun az önce yapmış olduğu açıklamayı okudunuz.. Açıklamanın tamamı için tıklayalım.

Ben hayatımda bu kadar haysiyetsiz, bu kadar sıfatsız bir yönetim görmedim. Güzel şeyler karalıyordum, tesadüfen şansal okudu canlı yayında, hemen koymuşlar resmi siteye de.. Yazık, günah, ayıp.. Daha ne söylenir ..
Senin Stadı'nın, taraftarının Mabed'inin önünde, polis 1 Mayıs provası yapıyor, panzerler ile taraftarların suratlarına su sıkıyor, silah ile gaz bombaları yağdırıyor, önüne geleni ayırmaksızın işkence ediyor -bunun adı dayak falan değildir artık.. - ve sen kalkıp böyle bir açıklama yapıyorsun..
Ulan maymunlar, ulan eyyamcılar, orda o silahla atılan gazın ortasında kalanlara, ağzına yüzüne panzerle su sıkılanlara, hiç olayla alakası olmayıp da etkilenen insanlara, maça gelen çocuklara, bayanlara ve bu işkenceden etkilenen tüm taraftarlara yaklaşımınız bu mudur lan.. O kahpelik kokan yazının altında imzasını atmış her yönetim kurulu üyesi, yatağınızda bu gece rahat uyuyabilecek misiniz ?

Ve Bugün..
İnönü Stadı'nda görev yapan çevik kuvvet polisleri, Beşiktaş Taraftarının gazabına uğramışlardır.. Burası kesindir. Yerel ağızda, Öyle ..te, böyle ..ak diye bir küfür vardır, aynen bugün yaşatılan olaylar, bu deyimin gerçek hayata yansımasına sebep olmuştur. Takım, yıldız yokuşunun başında gözüktüğü andan itibaren, sadece meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde mabede kadar taraftarıyla beraber gitmesine ve ortada hiç bir bok olmamasına rağmen yaptıkları saldırı harbiden haysiyetsizcedir..
Ayrıca olaydan sonra, ne stadın içinde, ne stadın dışında bir adet bile Çevik Kuvvet polisinin olmaması da gözümüzden kaçmamıştır.
Nereye gittiler, neden gittiler acaip merak ediyoruz..

Ve bu yönetim, bu adi insanlar topluluğu, bugün şu yaptığı açıklama ile olayı bitirmiştir. Artık şampiyon dahi olsa bu takım, yönetim pılını pırtını toplayıp, uzamalıdır.. Uzatılmalıdır.

...


Ne güzel şeyler yazacaktım aklımda vardı maçla ve maç öncesiyle ilgili.. Marmara ile multimedia show yapacaktık, ki malzemeleri de topladık o fotolarla, ben video çekimi ile.. Yazık tüm moraller yerle bir durumda.. Ne heyecanı kaldı anlatılacakların, ne şevki kaldı..

Son olarak elimdeki video kameranın pilinin son demleri, Eski açık tribünü önünde çıkan olayları görüntülememe izin verdi. Dolayısı ile yukarıda belirttiğim yüze su sıkma ve silah ile atılan gaz bombalarını izlemek mümkün olacak, en kısa zamanda videoyu blogdan veya Buradan izleyebileceksiniz.

İyi geceler.
Şampiyon Beşiktaş

taksim