İnönü'de "Soğuktan Donma"Ödülleri Sahiplerini Buldu


Dün gece, karasal iklimin hüküm sürdüğü Eski açık tribününde maç seyredenler, uzak ara farkla "Soğuktan Donma" ödülünü kazandılar.. Maç sonrasında, sıcacık evlerine giden taraftarların, saat geçmesine rağmen o üşümeyi üzerlerinden atamadıkları görüldü. Ayrıca, Eski Açık tribününde bazı taraftarların da, maçın uzamaması konusunda totem yaptıkları, ancak bu totemin elenmemekten çok, daha fazla üşümemek için olduğunu itiraf ettikleri öğrenildi.
Gecenin süprizini, en az Yeni Açık tribününde maç seyredenler kadar üşüyen, Kapalı Alt-alt bölümde maç seyredenler yaptı. Hatta bu grup, üşümekten zevk aldıklarındandır sanıyoruz, bir ara Kapalı Alt tribününde maç seyreden herkesi aşağıya çağırdı, çağrıya kulak veren bazı taraftarların, yağmur alan uç bölüme inip, bestelere eşlik ettikleri gözlerden kaçmadı.. -gelin beraber üşüyelim!- -bkz. Dolmabahçede Üşümek Güzeldir- Yapılan incelemeler sonucunda, Soğuktan Donma dalında ikinciliği iki tribün aralarında paylaştılar..
Maç boyunca sağanak yağan yağmurun etkilemediği Kapalı Üst tribününün tamamı ve "kutu" diye tabir edilen alan, yine en az üşüyen tribün olarak 90 dakikayı tamamlarken, bazı taraftarların da ortamın gazından mütevellit üzerlerini çıkarttıkları tespit edildi... Stadın "üşüyen" diğer tribünleri, bu harekete sessiz kaldığı gözden kaçmazken, Kapalı Alt tribünde "Ciğerci" lakabı ile tanınan abimiz, yine belden yukarısı çıplak bir vaziyette maçı tamamladı.. Devre arasında, Eski Açık tribününün Kapalı Tribün tarafında kalan bölümündeki taraftarlar, Kapalı Tribüne sızmaya çalışıp, "Yönetim Açığı Kapalıya Al" şeklinde sloganlar attılarsa da, o sırada "yönetim tarafı" koltuklarında olmadığı için bu çağrı cevapsız kaldı.. -Lakin "yönetim tarafı" orada olsaydı, değişen bir şey olacak mıydı, bilemiyoruz.-
...
90 Dakika öncesinde ıslak, estiren ve üşüten bir hava vardı..
90 Dakika içerisinde sağanak yağışa dönüştü ve hiç durmadı..
90 Dakika sonrasında yarısı dolmuş tribünlerin yarısından fazlası, "çok üşümüş" seviyesinden çok daha fazla üşümüştü..

Ödül töreninin ardından temsili kardan adam eritildi ve şampiyonlar, Beşiktaş besteleri mırıldanarak saçlarını kuruttular, ıslak çoraplarını kuru olanlarıyla değiştirdiler..
bla, bla..


taksim

  1. gravatar

    # by Şekerli - 25 Nisan 2009 12:51

    Üşümeyi bırakın bir kenara , soğuktan öylece kalakaldık. Totem olayı doğrumuydu? Kesinlikle. Bi ara bitir hakem maçıda gidelim diyip maçın uzamaması dua bile ettim. :)

  2. gravatar

    # by Adsız - 26 Nisan 2009 05:55

    ahah çok güldüm.