Mesai Başlıyor, Aç Kanatlarını..


Geçen hafta psikoloji bakımından zorlayıcı bir haftaydı gerçekten.. Besteler söylerken boğazımızda düğümlenen biber gazlarının, bir nebzesini yutabilelim diye arkamıza baktığımızda, yönetimin de o gazcılarla beraber üzerimize geldiğine şahit olmuştuk. Sinirimizin akabinde stres dolu hentbol maçı da iyice mahvetti bu bünyeyi iki günde..
Şampiyonlar Ligi'ni bile takip etmedim yatışmak için, yollarda beynim arasa da kafamı ters yana çevirdim mavili POLİS yazılarını gördükçe.. Normalde bugünden kampa girmem gerekiyordu mental olarak, ama hala hazır değilim sanki maça, bir boşluk var gibi..

Neyse, bekliyordum bilet konusunda yaşanacak sıkıntıları ama, bu kadar belirsizini de görmedim açıkcası. Zaten adamlar biletix ile çalışmıyorlar... İnsan bir tarih verir, bir yol gösterir. Bir avuç yer ayırıyorsun Beşiktaş taraftarına, o çıkan biletleri de satışa çıkartıyorsun el altından. Yarısından çoğunu -*Taraftar Arası Spoiler*- Kocaeli taraftarı almış karaborsa yapıyor, yarısı İstanbul'a gidiyor, abiler araya giriyor falan oluyor filan oluyor -*/spoiler*- ..
Aslında her deplasman bu iş böyle, hiç şaşırmaya gerek yok.. Şaşırdığım nokta, bu kadar kısa sürede bilet problemini halletmiş olmamız.. Daha eziyetli, koşuşturmacalı, heyecan dolu bir bilet kovalama serüveni beklerken, icraatı denediğimizin ilk günü Kocaeli'den gelen "biletler tamam" mesajı garibime gitti, belirtmek isterim.. :)
Bok yemenin arapçası durumun özeti, neyse ki aldık biletlerimizi yarın yollardayız yine uğruna..

Gökhan Zan, Nobre vs. oynamıyormuş.. Benim ideal kadrom sahada olacak sanıyorum. Çift forvet mevzusundan vaz geçmez ve Yusuf-Delgado kumarını yeniden denemez isek, yarın Holosko-Bobo ikilisini ilerde seyredeceğiz, mutlu olacağız..

Kocaeli evet, güzel takım.. Ligde kalmalarını isterim açıkcası.. Taraftar bakımından da, en azından deplasmana gittiğimiz zaman kontra'laşacağımız türden fanatikler.. Galatasaray üzerine feneri de yenince deplasmanda, sıkı takım oluverdiler.. Liglerin klişelerinden olan "Son haftaların zor takımarından" sınıfının lideri olarak devam ediyorlar ama geçen hafta fena patladı lastik. Belki kazansalar, Ankaragücü'nü iteceklerdi dibe doğru.. Bize gazlayacaklardı, orası ayrı.. İki ucu boklu değnek şimdi hangisini isteyelim, di mi ?
Küçümsemeyesice olmak istemiyorum, kısa kesiyorum rakip analizini ve bir taraftar klişesi ile bitiriyorum maç öncesini..

"Beşiktaş'sın sen, kocaeli'yi de, hakemi de sokarsın kaleye, alırsın 3 puanı, dönersin İstanbul'a.. "

Biz de yakarız meşalemizi gişelerde şehre girerken..
Şampiyonluk nağmeleriyle güneşi bekleriz Cumartesiye bağlarken, bir elimizde biramız, boğaza karşı semtin bir köşesinden..

Siyah ve Beyaza..

taksim

  1. gravatar

    # by Şairler Parkı - 10 Nisan 2009 01:20

    90 yaşına da gelsem şu değişmeyecek: Kocaeli diyince aklıma 100. yıldaki maç geliyor Şeref Bey'deki. O maçta ki 2.golden sonraki sevinç bizim şampiyonluğumuzun habercisiydi.

    Bir de Aç Kanatlarını...Of of yedik güzelim "nı" yı:))

    Ege

  2. gravatar

    # by Tunç Bozacılar - 10 Nisan 2009 08:12

    hiç bozma dur öyle , güzel oldu bu , bir bira açıp geliyorum !

  3. gravatar

    # by stalker - 10 Nisan 2009 10:46

    100. yıldaki kocaeli deplasmanı çok rahattı. giunti ilk maçında golü yazmıştı ceza alanı dışından. 0-5.. yine şöyle farklı bir skor olsa fena olmaz...

  4. gravatar

    # by MiTo1940 - 11 Nisan 2009 00:40

    Beşiktaş iyidir... Çarşı daha iyidir...