Suyunu Çıkardınız, 1 Milyar Yapın En Ucuz Biletleri !


Kadıköye gidiyorsun, 60TL ödüyorsun en ucuz tribün olan açık tribüne.. Hizmet bedeli ile birlikte 66TL'ye denk geliyor bir 90 dakikanın masrafı.. Samiyen'de de farkı yok, 40 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Geçen hafta Eskişehir 50TL çekiyor deplasman tribününe..
Şimdi bu hafta bizimkiler eksik kalmamış,
70TL Eski/Yeni Açık,
200TL Kapalı Alt..
diye başlıyor bilet fiyatları..
Kombineye 975TL saydık, tek maçta neredeyse 3'de 1'ini çıkartmış olacağız bu fiyatlarla.. Şehir dışından gelmeye kalksa birisi, uçak/otobüs masrafından daha çok ödeyecek neredeyse bir bilete..
Eskiden Eski Açık tribünü, İnönü'nün en ucuz tribünü idi, Yeni Açık ile aralarında fiyat farkı konardı.. Bir iki sezondur, bu farkı da iptal etti yönetim, şimdi iki tribünün de bilet fiyatları can yakıyor harbiden..
Ve sanıyorum, Beşiktaş Tarihinde bir rekordur bu fiyatlar. Ben hiç hatırlamıyorum, Açık tribünler ile Kapalı Alt tribün arasındaki fiyat farkının 130TL olduğunu..
Bunun tanımı işin bokunu çıkartmaktır, yasal karaborsacılıktır.. 30Bin vaad ettiğiniz primlerin bilançodaki borç tarafı karşılığıdır.. Yönetimin taraftarına ..neliğidir..
Yazıklar olsun size,
Seneye kombineleri de koyun 2 milyardan, derbilerde de Yeni/Eski açık 1 kağıt olsun, temiz..

Şimdi bakın bakalım tribünlere, görebilecek misiniz bağıran taraftarı takım kötü giderse ?


taksim