Tarih Yazdılar Yine !! 26-23


Dünün gerginliği, bugünün stresine karışmış midemin ortasında düello yapıyorlar resmen.. Bir yandan otelde misafirlerle ilgilenirken, bir yanda cep telefonuna canlı yayın yapan Ege'nin mesajlarını takip ediyorum..
Son 3 dakikaya kadar mesaj ile geliyor bilgiler.. 3 dakikayı canlı dinliyorum telefon başında..
...
3 Sayı farkla öndeyiz, oteli bırakıyorum artık.. Kulak telefonun ahizesinde, diğer tarafta BJK Tv son ses canlı yayın yapıyor.. Ramazan yazıyor fark 4 sayı şimdi.. Kartal kanatlarını açmış taraftarı coşturuyor golden sonra, dinliyorum.. 4. Farkı alıyoruz, 5.'yi de alıyoruz sonra.. Salon inliyor..
...
Vakit geçiyor hızla, Rakip birbirine giriyor kendi arasında bir an.. Anlatılana göre maç boyu da çirkeflik yapmışlar, sürekli itiraz halindelermiş.. 30 saniye kaldı diyor, allahım diyorum..
...
Sol elim kulakta, sağ elim kendisi ile birlikte titreyen bacaklarımı zapt etmeye çalışıyor beceremeyerekten.. Son saniyelere girilirken cıvıtıyoruz, farkı 3'e indiriyorlar..
...
7 saniye var, hücum onlarda.. Ege, yapmayın diye bağırıyor, ben yumruğumu ağzıma sokmuş durumda BjkTv spikerine odaklanmış bekliyorum, saliseler dakikalar kadar büyüyor kulaklarımda..
...
Yapmayın, yapmaaa.. Diye bağırıyor telefona Ege..
Bir gürültü kopuyor BjkTv'den..
Ardından bir çığlık duyuyorum..

"Atamadı !! Yan Ağlarda .. Eledik, Kazandık.. !!"

Çeyrek finale adımızı yazdırırken olanın aynısı oluyor, atmamız gereken fark 3 ve biz 3 fark ile maçı önde bitiriyoruz.. Son saniyede rakibin kaçırdığı hücumun ardından taraftar heyecana dayanamayarak sahaya iniyor, rakip hakemle dalaşıyor Ege'nin ağzından duyduklarıma göre..

Mastika yapıyorlar sahada diyor.. Mastika..

Stres dolu, ter boşaltan 3 dakika sonrasında, otelde kimseyle paylaşamadığım mutluluğu, görülmediğim bir ortamda gözümdeki yaşlara yüklüyor ve bırakıyorum dışarıya..
Yarı Finaldeyiz artık..

Helal olsun size Semtin Asil Çocukları..
Helal olsun..

  1. gravatar

    # by Tunç Bozacılar - 5 Nisan 2009 18:50

    ATSA DA ALIRDIK MAÇI , İLK MAÇA GÖRE 25 SAYININ ALTINDA TUTTUK DİYE :))

  2. gravatar

    # by Tunç Bozacılar - 5 Nisan 2009 18:51

    HA BU ARADA MAÇI BİZE DE YAŞATTIN VALLA :))

  3. gravatar

    # by Adsız - 5 Nisan 2009 21:39

    Maçı Forzadan takip ettim. Takip sırasında yaşadığım heyecanı anlatımınla tekrar yaşadım :)

  4. gravatar

    # by Kartal Bafiler - 5 Nisan 2009 22:53

    Bundan sonraki maçlar akatlarda oynansın !
    Alem salon , taraftar görsün !