Trabzonspor'u Ancak BATMAN Şampiyon Yapar!..


Dün tv'de gördüm, Ersun Yanal istifa etmiş.. Ha iyi olmuş.. Beter olsunlar, orası ayrı.. Ersun Yanal'ı da hiç sevmem orası da ayrı..
Ama objektif bakalım, adama harbiden çok yazık ettiler.. Ölmüş bir Trabzonspor'u, doğru sayılabilecek transferler ile uzun süre şampiyonluk potasında götürdü, bir iki maç üst üste kaybetmese, belki şu anda ligi bitirmişlerdi bile. Gülen yüzler, kolbastılar, plakanın dakikası gelince bırakılan balonlar falan güzel gözüküyordu uzaktan izleyene..
Şimdi bakınız, Trabzonspor 3. Sırada, UEFA kupasına gitmesi neredeyse garanti.. Bir ihtimal, Şampiyonluk şansı da bulunuyor, Şampiyonlar Ligi'ne gitme olasılığı kadar.. Ama camia ne yapıyorsa, adam kalkıp istifa ediyor, böyle bir ortamda..

Yazık ettiler, kafadan bir iki sezonlarını daha çöpe attılar..
Ve belli oldu ki, bu takımı ancak, Batman şampiyon yapar, yapana kadar da tüm şehri doğrar..

  1. gravatar

    # by Barizzio - 28 Nisan 2009 13:42

    Yazık ettiler doğru. Ersuna 2 sene sabredemedi kimse. Sene başında belli değildi sanki şampiyon olmayacağı takımın. Muhtemelen benim aşırı gaz hemşerilerim "allahın sivası şampiyon oluyor, biz niye 3.yüz diyerek kestiler kelleyi. Yani Biz lider olsak sıkıntı olmazdı bu kadar.

  2. gravatar

    # by Cuba Santiago - 28 Nisan 2009 14:18

    Bence yanılıyorsunuz. Ersun hocanın cv sini bilmesek yanlış gelecek bana da yaptıkları ama, bence tam zamanında müdahale ettiler. Trabzonu bu dakkadan sonra daha da geri götürme potansiyeline sahiptir bence Ersun. Takımı o noktaya da Sadri Şener taşıdı bence. He beter olsunlar mı, olsunlar :)

  3. gravatar

    # by taksim - 28 Nisan 2009 14:44

    Şu konuda hemfikirim, olayın iç yüzünü bilemiyorum. Ancak böyle düşünmemdeki temel sebep, asla sabırlı olmayı becerememiş trabzonspor camiasıdır.
    Her takımın kötü zamanları vardır, her hocanın başarısız dönemleri vardır. Ersun hocayı bilemem ama, şu trabzonspor için bu kadarı bile başarı sayılmalıyken, birileri yine sabretmeyi beceremedi gibi gözüküyor..