Türk Futbolunun Yenı Sevgilisi; Türk Telekom


En son fenerbahçenin iç sahada oynadığı maçta, kale arkası tribünde açılan büyük pankartı görmüşük.. Üzerinde türk telekom yazıyordu, fenerbahçe yazması gerekirken.. Belki tutanlar görmedi, belki diğer tribünler protesto etti ve pankart indirildi. ayrıntısını bilemiyorum ama, pankartın tam açılmış vaziyetteki fotosu internette dolaşıyor hala..

Geçen gün mabedin yanından geçerken gördüm, stadın içine bakan tüm koridor çıkışlarının üzerindeki "Exit" yazısı, mavi telekom reklamları ile değiştirilmiş.. Yine tribünlerin yola bakan taraflarındaki reklam panolarında da telekom reklamları yerlerini almış.. Ayrıca, duyduğum kadarı ile de, Eski Açık tribününün dışa bakan tarafına, üzerinde Biz ne dersek o olur gibilerinden bişeyin yazdığı bir reklam da koymuşlar..

Ufak ufak ele geçirmeye başlıyorlar desek pek abartı olmaz aslında.. Fenerbahçe stadında gördüğümüz o görüntünün bir yenisini, Yeni Açık tribününde görmemiz pek de olasılık dışı gözükmüyor Cumartesi akşamı.. O kadar büyük pankart yapmaya kalkabilirler mi ? Evet.. Yapmaları ihtimaline karşılık, gelecek protesto ve telekomun yiyeceği küfürleri düşünmek istemiyorum, hele o kadar maliyete yazık olur, hiç gereği yok.. Reklam panolarında isimlerini duyurmaları yeterlidir onlar için diye düşünüyorum..

Fazlasını yapmaya kalkarlarsa, sağlam tepki gelebilir, ben uyarayım sonra uyarmadı olmasın :)

  1. gravatar

    # by B U Z G İ B İ G O L - 4 Nisan 2009 00:21

    telekomla ne tür bir reklam anlaşmamız var, bilen varsa anlatabilirmi?

  2. gravatar

    # by taksim - 4 Nisan 2009 11:45

    Bugün Mabedin yanından geçtim, Aynen şöyle yazıyor..
    Burası bizim, Burda sözü biz söyleriz..
    Telekom renkleri mavi beyaz ve Sağda cem yılmazın karikatürü Siyah-Beyaz..

    Orada bizden başka konuşanın ağzı işlevsizleşir, boğazı düğümlenir..

    Yavaş Telekom yavaş.. :)