Ankara Dönüşü Yine Güzel.. 3-1


3 Mart 2008 Günü, buraya tıklayarak ulaşılabilecek postumda yazmıştım. Bu adamın, gelen topa şut atma konusunda üstün bir yeteneği var. Gelen topa hangi açıdan vuracağını, nasıl vurması gerektiğini vs. hesaplayarak abanıyor.. Bugüne kadar bir tane dağlara taşlara diktiği top görmedik..
O postta talihliyi merak ediyordum, Galatasaray'a yazmasını isterdim açıcası ama, maçı çeviren golü atması da çok değerli oldu.. Süper bir vuruş, kaleci bile kıpırdayamadı.. Helal olsun Ernst, devamını isteriz.. !


Yine transporter araç kiralayarak düştük yollara dün öğlen saatlerinde.. Giriş/çıkış/bilet konusu problem olmayınca, diğer deplasmanlara nazaran daha rahat gittik geldik..
Yanımda götürdüğüm 2007'deki olaylı Ankaragücü deplasmanının bileti totemi işe yaradı sanıyorum.. Böyle gelmiş böyle gideriz biz, 10 sezon da geçse şampiyonluklarla, uğurları/totemleri bırakmayız.



Deplasman tarafına ayrılan çok sınırlı biletin, anında bitmiş olmasına rağmen nasıl o tribünün dolmadığını pek çözebilmiş değilim. Ankaragücü yönetiminin katakullisi dönmüş veya işin içine yine dernekler vs. girmiş olabilir. Yine de, iyi ses çıkarttık dolmamış 900 kişilik tribüne rağmen..
Maçın hemen başı ile birlikte, rezalet bayrak organizasyonunun ardından birbirine giren ve bir daha kıçını doğrultamayan Ankaragücü kapalı tribününe de baya güldük, resimlere tıklamak yeterlidir muhteşem (!) organizasyonu görmek için.

Bolu'da yenen köftenin ağızda bıraktığı tad hala dursa da, inanılmaz güzel geldi o aç mideye salata ile birlikte..
Ankara'nın dönüşü çok güzel, Beşiktaş taraftarına bir başka güzel..
Döndükten sonra uyku da girmedi gözüme, yorgunluğa rağmen 4-5 saat sonra ayaktayım yine..

Bundan sonra tekniğe taktiğe girmemek lazım, heyecanla bekliyoruz güzel günleri..
Haydi Beşiktaşım,
Üzme sevenlerini..


taksim