Beşiktaş'ım Geliyor, Çalsın Davullar Sazlar..


Şu önemli maç haftalarının, hafta içinde insana verdiği haz inanılmaz bir şey.. Oynanacak hayati maç dışında herşeyi siliyor beyinden.. Yine böyle bir haftadayız ve O An gelmek üzere..
Bilet sıkıntısı malum Denizli deplasmanını takip eden herkesin haberdar olduğu bir durum, zaten yarın stada gidecek Beşiktaş taraftarının yarısından fazlası, maçı Denizlispor taraftarı ile birlikte seyredecek. Tellerin olmayışı ile, Fair-Play naraları ile yola çıkmış Yeşil-Siyahlı bu şehrin, nasıl bir davranış içerisine gireceğini hep beraber göreceğiz yarın gün boyunca. Yine aynı Denizlispor taraftarının, deplasmana gelen takım otobüslerini taşlama konusunda da önde olduklarını söylemek gerekiyor, araba ile gidecekler var ise özellikle dikkat etmelerini öneririm şehir çıkışındaki benzinliklerin oralarda..

Açık öğretim sınavlarını da koydular haftalar önceden bu güne, dolayısı ile dostlarla güle oynaya gitme gitme fırsatını kaçırdık, AtlasJet ile İzmir aktarmalı geçeceğiz denizliye..
Neler göreceğiz, neler yaşayacağız, cebimizdeki Denizlispor tarafı biletleri ile nasıl gireceğimiz konularında belirsizlik sürüyor ancak, net olan bir şey var ki, bu gece heyecandan uyuyamayacağız.. (Sondaki çoğul eki tüm Beşiktaş taraftarları içindir.. )

Net bir skorla kazanıp, istanbula kadar boğazımı patlatmak istiyorum Şampiyon Beşiktaş diyerek..

"Umudumuzla tribünlerde, tv'nin, radyonun başında, semtteki dev ekranın önünde, takip edilebilir her yerde olacağız.. Çıkıp o sahaya, Cümle aleme Beşiktaş ne imiş göstermenizi diliyoruz bir kez daha.. "

Pazar günü kutlamalarda görüşmek üzere..


taksim