Karanfillerle Gelin Sivaslılar


Yaa hoca, gördünmü bak..
Güzel Sivas, harika şehir, süper insanlardı di mi..
Öyle at üstünde stada gelen başkan falan.. Ne harika bir tabloydu iki hafta öncesine kadar.
İki haftada başlar öne eğildi, liderlik de gidince taraftar gösterdi kendini..
Sen ki; saçmasalak açıklamalar yapmak konusunda ön sırada bayrak taşıyan bir megaloman lider(!) olarak, ligtv'nin sitesinde yayınlayan şu haberdeki taraftar bildirisini okuduğun zaman, "o takımda tek şampiyonluk görmüş kişi olan senin", "senin o safi havagazı egolarının" ve "arkaya 2 kilo "Egos" ile yatırılmış inek yalaması saçlarının" ne hale gireceğini tahmin edebiliyorum ta buradan..
Bir kez de ben yayınlayayım o sözleri..

"...
Gaziantep mağlubiyetiyle başlayan bu süreç inşallah bugün ki İstanbul B.B. maçı ile noktalanmıştır. Bu sürecin sonlanması yine bizim elimizde; eğer futbolcularımız her gördüğü mikrofona konuşmayı bırakıp onuru ile mücadele edenleri suçlamazlar ve kendi işleri olan sahadaki futbollarına bakarlarsa. Hocamız, Yönetim Kurulu'nun koyduğu yasağa uyup röportaj verme hevesinden vazgeçerse biz bu 3 haftadan 9 puanla ayrılırız. Bugün sahada her zamanki mücadelemiz yoktu. Artık Başkanımızın olaya el koyması ve Bülent Hocaya yerini hatırlatması gerek. Son 3 hafta kulüpte herkesin kendi işini yapma zamanıdır.
..."
Haydi bakalım yüce insan..
Görelim kudretini.


taksim

  1. gravatar

    # by Şairler Parkı - 11 Mayıs 2009 13:57

    Ee ne oldu hacım demezler mi? Bülent Uygun ve ekibi son birkaç haftadır konuşmuyor ki, bugüne kadar iyiydi şimdi mi rahatsız oldular. Artistler

    Ege