Uefa Final 2009


Çalıştığım otel Werder'li taraftarların konakladığı otellerden bir tanesi.. Aynı zamanda takım ve taraftarın güvenliğini sağlamak üzere İstanbul'a gelen güvenlik ekibi de sanırım otelde konaklıyor.. -Werder Takımı Çırağan'daymış bu arada.- Yavaş yavaş formaları üzerlerine geçirip dolaşmaya başladılar şimdiden..
Kahvaltıdan sonrası onlar için güzel geçecek ta ki 21:45'e kadar.. Ondan sonraki 90 veya 120 dakika stres..
Düşünüyorum Beşiktaş oynasaydı böyle bir finali, bir önceki gece uykuya dalabilir miydim, gideceğim ülkede ? Yanıt basit, hayır..

2005'de gelen Liverpool'lular kadar olmasa da, bu arkadaşların da alkolle araları ziyadesiyle iyi.. Turkish Raki tadını ve ortamını kavrayamasalar da alkolün her türlüsüne evet diyebilecek kapasitedeler.. Akşam maçtan önce, kadıköy meydanında taraftarlara içkili bir sunum varmış duyduğuma göre, yakından izleyeceğim içici performanslarını.. CL finalinde, heyecanın allahını yaşarken iki tane liverpool'lu ile spontane tanışıp omuz omuza seyretmiştik uzatmaları ve sonrasını.. Sanmıyorum ki bu sefer öylesini yaşayabilelim ama, yine de kadıköye zevksiz bir maç izlemek için gitmek istemiyorum..
Bol gol, bol kart, bol heyecan olsun..
Mümkünse uzasın, hatta penaltılara gitsin..

Maç sonrası resimlerle görüşmek üzere..

taksim

  1. gravatar

    # by mit - 20 Mayıs 2009 12:17

    Gönlüm Luce ve ekibinden yana. Ne de olsa eski teknik direktörümüz.