Beşiktaş Genel

Bu ara yazmıyorduk, güzel haberler üst üste gelmeye başladı. Her ne kadar kafa olarak dağılmış bir durumda görsem de kendimi, okuduklarıma da oldukça seviniyorum Beşiktaş konu olduğunda.

Kombine tasarımlarını çok merak ediyorum, nasıl yapacaklar diye. Bugüne kadar sıçmadıkları tek konu bu idi yönetimin. Gerçekten beğenilecek kombine kart tasarımları gördük ilk çıktığından bu yana. Önce sade yaptılar, daha sonra üzerine kartal ve İnönü fotoları eklendi.. Ayrıca, Vakıfbanktan beklediğim kart hala gelmedi, Kapalı Alt B Blok S19 K10'u kapan olursa üzülürüm, uzun süredir o koltuk benimdir..


Öte yandan, Fink ve ankaraspordan gelen Erhan transferleri yeterli gözükmüyordu.. Şampiyonlar Ligi de düşünüldüğü zaman, iki maçta bir parlayan orta saha ve hücum hattı ile bir yerlere gidemezdik. Beşiktaş temelini almış, PAF takımı ve PAF'a öğretilen özkaynak disiplininden tatmış bir dünya yıldızı gerekiyordu tam da Nihat söylentileri başlamadan evvel. Ulan bu sefer geliyor be.. Allah be.. Demişken hevesimizi de kursağımıza döşemişti, haklıdır, eyvallah.. diyerek üzülmemeye çalışmıştık biz de..
Bir sabah bekliyordum gazeteleri açınca bombayı görmeyi. Daha değişik bir durum -başka bir transfer- beklerken Nihat'ın transfer haberi, sönmüş umutları yeşertti startvde reklamları dönecek 6 maçlık "Büyük Hikaye" için..
Ölüsü ve yedek klübesinde oturan hali dahi yetecektir, verilen para konusunda en ufak bir endişem yoktur.. Helal olsundur hatta..

Uzun süredir söyleniyordu, söylenti olması ve işin hala resmileşmemesi can sıkıyordu ama, Adidas güzel olurdu be abi diyordum.. Resmi sitede logosunu görmek bile içimi bir hoş etti. Ertuğrul Sağlam ile beraber Sinan Engin'in görevine son verilmesi ile başlayan Doğru İşler silsilesine, bir yenisini de böylece eklemiş oldu Beşiktaş Yönetimi. Uzun süre affetmeyeceğimiz çok şey yaptılar, evet. Hatta hala istifalarını sunup arkalarına dahi bakmamalılar ama, şu gün geriye bakan Beşiktaşlıların çoğunun aklında o Adidas formalar vardır ve memnun olmuşlardır okudukları haberlere. Nasıl formalar yapacaklar çok merak ediyorum, tek beklentim efsane bir çubuklu yaratmaları. Bunun haricinde, zaten bir siyah, bir de beyaz forma yapacaklardır. Yıllardır forma almayan taraftara bile forma aldıracak bir gelişmedir bu, her şey bir yana..
Öte yandan, geçmiş sezon giyilen formalar da hoş statüsüne alınabilir. Adidas ile birlikte, elde kalan Umbroları uygun fiyattan satmayı düşünebileceklerini tahmin ediyorum. Bir sezon önce giydiğimiz beyaz üzeri büyük logo şeklindeki formaya hala hastayım, bu indirimden nasibini alırsa, Adidas'tan önce onu alacağım.

Transferdeki gelişmeler, bu aralar sıklaşacak gibi gözüküyor. İsteğim defansa Papa Gueye, hücuma ise Utaka'nın alınmasıdır. Ne bir maçta takip etmişliğim ne de önceden gelen bir hayranlığım vardır ancak, Youtube'a Utaka yazarak yeni doğacak bir Amokachi izlemiş olduğumu söyleyebilirim. Portsmouth forması altında iki sezon bir bok yiyememiş olmasını, Premier Lige alışmanın zorluğuna bağlayabilirim bu doğrultuda. Gueye de, sadece bizim maçta dikkatli izlemiş olsam da, Ukrayna liginde onurlandırılmaları ile ve herkesi kendine hayran bırakmış olması ile hak ediyor Beşiktaş forması giymeyi.. Forvette başlayıp orta sahada denenmesi, fiziği sebebi ile defansa çekilmesi de muhtemel 3-4'ler için kalemizin sağlam olduğunun da habercisi ayrıca :)
Takıma garip karşılıklar-takaslar ve rıdvan için verilen 1 milyon- ile transfer olan Rıdvan ve İsmail'e de naçızane hayırlı olsunlar diliyorum.

Yine bir sezon daha Karakartallarımızı, Adidas'ın 3 çizgili beyaz forması ve kenarı tek çizgili siyah şortu içerisinde, arkalarında muhteşem orkestra ile beraber yükseklerde süzüldükleri günlerde yeniden görmek dileği ile..

Bir süre daha susacağım sanıyorum,
Saygılar herkese..

taksim

  1. gravatar

    # by carlito - 3 Temmuz 2009 13:06

    Forma konusunda yazdıklarına katılıyorum ama dediğin gibi bir siyah bir beyaz olmayacakmış formalar, çubuklu, damalı ve 3 boyutlu üzerinde kartal figürü olan bi forma çıkaracaklarmış.

    Pazarlamadan sorumlu yöneticimizin açıklamaları onun yalancısıyım