Bülent Uygun Bitmez!!


Şu endama bakın, şu karizmaya.. Şampiyonlar liginin yiğidosu için otobüslerin üzerine Milan BarSelona Madrid yolcusu kalmasın diye yazılar asılıp, Bülo'nun Memo'nun büyük resimleri yapıştırılmış..
Ben problemin sadece Bülo'da olduğunu sanıyordum ama, yavaş yavaş şehirden şüphelenmeye başlıyorum artık..
Abi bu nedir ya..
Ahahhahah nasıl bir komedidir..

Ayrıca nereye eklesem diye düşünüyordum, bilen vardır dün akşam Samiyen'de F1 takımı ile Yıldızlar maç yaptılar.. Yıldızlar takımında bir çok ünlü vardı, içlerinden bir tanesi de Bülent Uygun'du.. Maça dahil oluşu ile beraber egoist oyunu sayesinde hemen göze çarptı.. Kendi çapımda seslenmeye çalışırken, Gs taraftarının her topa deyişinde Bülo'yu ıslıklaması inanılmaz hoşuma gitti .. Kendisi de dönüp ne olur yapmayın kıvamında hareketlerde bulundu... Belki etik değildi doğrudur, ama sen kalk Laila olan şehirde gösteri maçına katıl, Olmadı !

Şimdi bu Sivasspor'un kasasına, bugüne kadar girmeyen para girecek bu sezon. Bu adamlar bir şekilde, transfer politikasını doğru yaparlar ise yeniden potaya oynayacaklar. Bülent Uygun'un geniş vizyonuna ben CL'yi sığdıramıyorum, o yüzden avrupa konusunu erken kapatacaklardır. Ancak önümüzde en az iki sezonluk çok sağlam Bülent Uygun malzemesi görünüyor..
Ne açıklamalar dinleyeceğiz, tahmin bile edemiyorum..
Tüm blog alemine şimdiden sabırlar dilerim..


taksim