Erhan Güven Transferi..

Basında Mehmet Topuz ile ilgili bombalar ardı ardına patlayadursun, Fink'in ön protokolünden sonra resmileşmiş ikinci transferimiz Erhan oldu sanıyorum. Herhangi bir ücret ödemeyişimizin yanı sıra, benim çok sevdiğim ama bir türlü forma giyerken göremediğimiz Aydın Karabulut'u Ankaraspor'a vermiş yönetimimiz. Hiç tanımıyorum Erhan Güven'i fakat, okuduğum yerlerde çok da kötü yorumlar yapılmıyor. Özellikle bir hafta Toraman'ın, bir hafta Ekrem'in vardiyalı olarak doldurmaya çalıştığı sağ bek pozisyonu için "Sertifikalı Eleman" almış sayabiliriz kendimizi..
Kendisinin bu sezon Ankaraspor forması ile neredeyse her maça çıkmasına rağmen golü veya asisti yok. Milli forma konusunda da tecrübesiz sayılabilir ki, 1 kere A-2 takımla sahaya çıkmış..

Aydın ile takası ne kadar doğrudur bilinmez ama, her ne kadar kendisini sevsem de futbol oynarken göremediğim bir Aydın'ı, sağ bekte işini yapacak bir Erhan'a tercih edebilirim..
Geçen sezon gördüğümüz Tuna Üzümcü örneği gibi olmaz ise, Serdar Kurtuluş'a oynama hazzı verebilecek, Ekrem'i Toraman'ı gazlayacak bir transfer yaptık, hayırlı olsun..


taksim

  1. gravatar

    # by Şairler Parkı - 6 Haziran 2009 21:09

    Aydın konusunda çok direttik, yeteneklerini inkar etmiyoruz. Ama biraz insanın içinde olacak geyiğine geliyor konu. Aydın, istemiyor bir şeyleri. Gelen haberler hep Aydın'la ilgili olumsuz şeyler. Umarım gittiği yerde oynar, çünkü iyi bir Aydın'ı izlemek gerçekten keyifli.

    Bu arada Fink mevzusunda ses soluk yok. Çıkar kokusu.

    Ege