Gına Geldi Başkan !


Denizlispor maçında Beşiktaş başkanı tribünlerin önünden geçerken, Büyük Başkan sloganları atılmıştı. Tribünde bu olaya tepki koyan o kadar az insan vardı ki.. Ne olmuştu ? Beşiktaş Şampiyondu, bozmamak lazımdı. Hatta aynı sebepten üstümüzdekiler ile çıkan gerginlikte, yukarıdan gördüğümüz tepkiye hiç anlam verememiştim günlerdir; "Şimdi sırası değil!"
Bu işin sırası mı var allah aşkına ?.. Politika mı yapıyoruz da vereceğimiz tepkileri ölçücez biçicez bu konuda ?
Biz taraftarız, bu klübü yöneticilerden çok biz yönetiriz.. Ne zaman ki işler Beşiktaşlılığı aşar, o zaman tepkisini de koyar bu taraftar.. Veya öyle idi. Ben böyle bildim kendi tribünümü.
İsterdim ki kutlamalarda, TFF başkanına yapılan kadar bir protesto da Demirören için yapılsaydı. İsterdim şampiyonluk nağmeleri ardından alkışlarla yönetim istifa diye bağırılsaydı..
Veya Beşiktaş'ın Başkanı, onurlu davranıp zirvede bıraksaydı sıçıp sıvadığı o koltuğu..
Ama işler değişiyor tabi tribünde dahi. Bağırırken ederken herşey güzel ama, Beşiktaş'ı şampiyonluktan daha az düşünmeye başladık taraftar olarak; bunu kimse inkar edemez artık..
..
Bakıyorum, genel hava Ooo nası koydu başkan lafı Çakar'a şeklinde bizim tarafta.. Kapağın allahını yapmış da haberimiz yok.. Herkes işin makarasında veya biz mi çok ciddiye alıyoruz çözemiyorum.. Bu adam değil miydi iki hafta önce İnönü'de ailesi ile birlikte şampiyonluğa ağlayan duygusal başkan ? Bu adam değil miydi yönetimi en şiddetli eleştirenleri bile yumuşatmayı başaran son zamanlardaki hal ve hareketleri ile.. Diyorduk ki, bu adam yavaş yavaş Beşiktaş Başkanı olmayı öğreniyor..
Ne oldu dün akşam, koskoca Beşiktaş Başkan'ı, gitti ahmet çakarın çüküyle dalga geçti canlı yayında. Doktordan bozma bu polemik manyağı ile muhatap bile olmaması gerekirken gitti ufak ahmet çakarları ağzına aldı, rezil etti hem kendini hem Beşiktaş'ı..
O kadar mide bulandırıcı, o kadar rezalet geliyor ki şu gördüklerim haberlerde..
Hala başkana sempati duyan var ise, kendilerini tebrik ediyorum bu satırlardan..
İstifa et yeter demek bile hafif kalıyor artık bu adama..

Yanıyorum da, Pascal geliyor aklıma her defasında..

Burası böyle bir ülkeydi olum işte.. ahmet çakar ufaklığını canlı yayında paf takıma sokarken senin başkanın, sen elini şorta soktun diye aforoz edildin bu ülkeden..
Türk kültürü ve değerlerdi falandı di mi.. Neyse.

taksim

  1. gravatar

    # by Arkhe - 8 Haziran 2009 19:20

    Günlerdir Topuz yorumları görüyorum, dün akşam olanlar ile ilgili yapılan yorumları da gördüm.

    Ara ara çok içimden geldiğinde "Tarafız, taraftarız, takımımızı savunuruz tamam ama biri de çıkıp şu adamın yanlış yaptığını söylese de ben de çıkıp işte Seba'nın Beşiktaş'lıları desem.." diyordum ve sonuna da "hepiniz gün geçtikçe birer Yıldırım Demirören oluyorsunuz" diyordum..

    Eline sağlık.. İşte Seba'nın Beşiktaş'lılarından biri..

  2. gravatar

    # by oneblood - 9 Haziran 2009 01:46

    aziz yıldırım taraftarları gelip bana işte sebanın taraftarları demesin istemez... herkes önce kapısının önündeki pisliği temizlesin

  3. gravatar

    # by Arkhe - 9 Haziran 2009 10:37

    Aziz Yıldırım taraftarları değil, Fenerbahçe taraftarı.

    Ama hepsinden de önce adam, bilen bilir. Hatta bence sen de biliyorsun..

  4. gravatar

    # by stalker - 10 Haziran 2009 11:15

    bu da son moda oldu.. nerdeymiş sebanın beşiktaşlıları.. bi tanesi de kendi altlarındaki pislikten bahsetse.. işlerine gelince kurumsal, olan işine gelmeyyince mafyöz olan başkanlkarının transfer politikalarından bahsetse.. topuzun menajeriyle gökhan emreciksini nasıl hallettiğinden dem vursa.. öbür yanağımızı da dönelim, vurun rahat rahat, istedikleri bu.

  5. gravatar

    # by Arkhe - 10 Haziran 2009 14:15

    Konu o olduğu zaman onları da konuşuruz.

  6. gravatar

    # by stalker - 10 Haziran 2009 18:20

    konu odur zaten, ayrı gayrısı var mı bu işlerin. olayları dün-bugün, aziz-demirören olarak ayırmak mümkün mü? tvde çakarın önünde terbiyesizlik yaparken de, ernstten beri akıllıca davranırken de aynı adam demirören. bugün büyük başkan veya makbul adam olmuş değil. aynısını "kurumsal fb" geyiklerinde görmeyince samimiyetten, iyi niyetten filan kuşku duyulması da normaldir sanırım. azizi mi anlatayım şimdi burada..

  7. gravatar

    # by Arkhe - 21 Haziran 2009 20:47

    Konu o değil. Daha doğrusu senin konun olabilir ama benim konum değil. Benim konum Beşiktaş'da ve taraftarında olan değişimdi, yazdığım ilk yorumda bahsettiğim budur.

    Sen istediğini anlatmaya devam et..