Kutlamalardan Sorumlu Yöneticimiz Levent Erdoğan


Şimdiye kadar medyaya afiş olmuş her kutlamada gördüm kendisini. Üstüne yetmedi, otelden tanıdığım birinin gittiği, bilmemne Beşiktaşlılar Derneğinin Çırağan Otel'de -Büyük olan çırağanın karşısındaki ufak çırağan- yapılan yemekvari kutlamasına da katıldı beyefendi..
Bugün resmi sitenin haberlerinde yer alan Denizli Dernek'in kutlamasına katılan yine, Levent Erdoğan..
Uzun züredir kendisinin klüp içerisindeki görevini düşünüp duruyordum. Asıl mesleği avukatlık olmasına rağmen, Beşiktaş veya Beşiktaş taraftarı konu olduğu zaman kendisinden yardım alamamamız, sanırım pek de şaşırtmayacaktır. Ayrıca, Büyük Başkanımız (!) da böylesine klübüne faydalı olmuş bu yönetim kurulu üyesi hakkında aynı şeyleri düşünüyor olsa gerek, git sen kutlamalarda boy göster bizim adımıza diye yol veriyor kendisine her organizasyon için görüyoruz ki.. 

Kendisini tanıdığımız ilk günden bugüne saçmasapan demeçleri ile yüzümüzü kızartmaktan başka bir işe yaramamış bu Asbaşkan(!), şimdi gururla tebrikleri kabul ediyor..
Yazık..


taksim

  1. gravatar

    # by Tunç Bozacılar - 21 Haziran 2009 14:55

    Sifati ; turkiyedeki tum derneklerden sorumlu yonetici oldugu icin katiliyor dernek kutlamalarinin hepsine ...

  2. gravatar

    # by Şairler Parkı - 21 Haziran 2009 17:34

    @t2
    Levent Erdoğan'ın bir başka sıfatı da Asbaşkan olması. Nasıl bir katkısı oldu ki bugüne kadar? Tamam dernek sorumlusu ama arkadaş senin işin sadece dernek yemeklerine katılmak, poz vermek mi? Romanya'daki dernek açılışına gitti, akabinde hentbol takımımız Avrupa maçı içib gitti Romanya'ya. Oradaki dernek tek bir organizasyon yapmadı takım için. Beşiktaş, Romanya'ya ömrü hayatımızda kaç defa gider ki? Buna dair ne yaptı Levent Erdoğan. Ama o açılışta güzel pozlar vermişti.

    Taksim, zaten bizim yönetim böyle işte. Biri dernek yemeklerine katılır sadece. Nedim Sarsmaz, satrançtan sorumludur; ancak bugüne kadar satranç ile ilgili haberlerde görmeyiz kendisini. Fakat ne zaman bir anma olsa, o vardır. O'nun işi o. Belli yönetim kitlemiş ona "Nedim, sen anmalara gidiyorsun canım". diye. Başkanı bir kere görmemişizdir Beşiktaş için vakti zamanında mühim işler yapmış insanların anmalarında.

    Mario Berk'in ünvanlarından biri masa tenisi ve briç. Hay allahım diyorum sadece.

    Bülent Deriş'e hiç girmeyelim. Şayet düzgün cümle kuramıyorum, söz konusu o olunca. Voleybol takımları, hentbol takımı..Bu takımların oyuncularının adını biliyorsa ne olayım.

    Ege

  3. gravatar

    # by Tunç Bozacılar - 21 Haziran 2009 20:59

    Ben sadece görevini söyledim , o kadar ... Levent Erdoğan 'ın evladı muamelesi yapmayın bana , babam kadar sevmem ulan :)))

  4. gravatar

    # by taksim - 21 Haziran 2009 21:15

    Ben bir de Bu avukatlık meselesine bakıyorum. Benim alakam olmayan bir durumdan yediğim 1316TL ceza var mesela.
    Ayrıca her maçta Beşiktaş taraftarına haksız yere binlerce TLlik cezalar yağdırılıyor yine.
    Yanılmıyorsam Levent'te Leburo isminde bir de Avukatlık Bürosu var bu yöneticimizin. Bir tane davada elle tutulur ve gurur okşatıcı zaferle çıkabildiğimizi hatırlamıyorum.
    Beşiktaş yöneticisi olmak, numaralı tribünde maç izleyip kutlamalara katılmak değildir.

  5. gravatar

    # by Şairler Parkı - 21 Haziran 2009 23:49

    Teşvik, etiktir diyen bir adamdan sözediyoruz. Gayet doğal davalardan sonuç alamamamız.

    Ege

  6. gravatar

    # by Kartal Bafiler - 6 Temmuz 2009 13:16

    Verdiği beyanatlardan dolayı Kendisini sevmem ,ama yakın zamanda kurulan benimde abim sayesinde dahil olduğum Kapalıçarşı Beşiktaşlılar Derneği için görevi icabı inanılmaz destek ve yardımlarda bulundu.
    Bu konuda da hakkını yemeyeyim..

  7. gravatar

    # by Adsız - 14 Eylül 2010 07:58

    Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
    ekliycegim.