Michael Fink..

Uefa Finalinin oynanacağı gün Kadıköy meydanında, bizim Beşiktaşlı olduğumuzu anlayan almanlar ile yaptığımız sohbetlerde konu Bjk-Gs maçı, çoğunlukla Ernst ve Fink idi. Tabii ki transfer daha netleşmediğinden ötürü kimsenin haberi yoktu olaydan, bazısı Fink'i bile hatırlayamadı. -nası taraftar lan bunlar- Bir tane üzerinde E.Frankfurt formalı abimizi esir almaya kalktık Fink konusunda.. Aşırı abanınca hey do you know fink.. Lan fink diyom şeklinde, adam korkuyla karışık iyi oyuncu değil, standart bildiğin oyuncu yani.. değmez o paraya manasına gelecek şeyler söyledi, canımızı sıktı puşt..
Bu sezon öncesi transferler ile ilgili kafaya takmış olduğum konu erken/geç mevzusu.. Ön protokolü çok erken olmuştu, bu akşam saatlerinde olay resmileşti.. Erhan Güven'den sonra ikinci transferimiz Michael Fink oldu. -Bu arada Erhan Güven konusunda resmi sitede haber göremedim veya kör oldum-
Şimdi takımla beraber ilk kampa gidip hepsi ile uzun uzun kaynaşma fırsatı olacak Fink'in. Ernst'in kendisine yapacağı katkı sayesinde daha rahat uyum sağlayacak.. İkilinin yan yana oynayacak olması da büyük avantaj sayılır bu hatta.. Alman gazetesine yaptığı röportajda almanyada top oynayan futbolcuların Türkiye'ye gelmesi yönünde bir sözü vardı, kardeş geldi kendisine istediği gibi, güzel güzel oynasınlar inşallah -Al sana Türk yorumu- :)
Ayrıca endişeleniyordum bu yöneticiler Mehmet Topuz yüzünden kafalarını kaldıramıyorlar, bir Fink vardı unutup gitmiştik şeklinde.. Bu endişelere de son vermiş olduk böylece.

Artık bundan sonrasını spikerler düşünsün, ne kadar zor olur bilemiyorum ama, arada bir nefes almaları gerekecek Ernst Fink Ernst Fink diye sayıklarlarken..
Youtube'a ismini yazınca da birkaç golüne ulaşmak mümkün..
Tek heceli ikinci orta sahamız hayırlı olsun..

taksim