Yeni Stad Nerede, Hani Nerede, Hani Nerede.. Yoook ..


Bugün itibarı ile Beşiktaş yönetimi, yeni sezon kombine fiyatlarını açıkladı. Şampiyonluğun kesinleşmesine kadar, yönetimden her açıklamanın bir ucuna ataç ile iliştirilmiş yeni stad müjdeleri duyuyorduk. Yok izinler alınmıştı da, yok cumhurbaşkanı onay vermişti de, zarttı da zurttu da.. Kupa geldikten sonra herkes köşe bucak kaçmaya başladı. Çünkü ortada ne bir izin vardı, ne bir hareket yapılabilecek alan.
Yanlış anlaşılma olmasın, yeni bir stad yapılırsa, bana göre Beşiktaş Tribününe hiç bir şey katmayacağı gibi, bir çok şey de götürecektir bizden. Kapalının ahengine dünyalar aşık iken, o ahengi bozmak demek, tüm sihri yerle bir etmek demektir ve yeni yapılacak stad bu misyonu tamamlayacaktır. Bu durumdan ötürü karşıyım yeni bir stad inşa edilmesine.

Stad naraları atılırken, biz hem "yemez", hem de "tünel koydular oraya, yapamazlar stad mtad" diyorduk. Yemedi gerçekten de; kombineler satışa sunulacak Pazartesi itibarı ile.. Bu sezon da inleteceğiz yeri göğü o muhteşem tribünlerden..
Çok güzel haber bu benim gibi vazgeçemeyecekler için..
Yalnız, 16 Mart'da burada söylemiştim. O stadın altı çürümüş vaziyette. Umarım yönetim şu sıralar ufak ufak güçlendirme hamleleri yapıyordur stadın altındaki duvarlara..-evet ben de hiç sanmıyorum-

Staddan yıkılacak diye koltuk alıp evine götüren vatandaş varsa, takıma zarar verdiği için üzülmekte serbesttir şu dakikadan sonra. :)
Ayrıca bu sene de yerimiz Kapalı Tribün olacak büyük bir ihtimalle. Herkese Vakıfbank'ın Beşiktaş Kredi Kartını tavsiye ederim; kartı alın, taksitleri ödeyin sonra da kapattırın :)



taksim

  1. gravatar

    # by aamet jr. - 12 Haziran 2009 01:08

    Hakkaten ya. Hem de bi siyah bi beyaz almıştım. Yazık oldu.

    Gerçi deplasman tribününden almıştım, oturmasın ibneler :))

  2. gravatar

    # by Tunç Bozacılar - 12 Haziran 2009 17:44

    40 liralık senelik kredi kartı parası yok mu ?

  3. gravatar

    # by taksim - 12 Haziran 2009 19:24

    Bizim otel yapıkrediye geçtiği zaman, istem dışı olarak imzalattıkları kağıtlardan mütevellit kredi kartı yollamışlardı adıma. 2. haftasında kapattırdım bende, herhangi bir ücret talep edilmemişti.
    Vakıfbank kartını da 8 ay kullanıp kapatacağımızı göz önüne alırsak, "senelik" 40 liraya maruz kalmayacağımızı düşünüyorum. İşin içeriği başka ise bilemem ama 40 da olsa mantıklı geliyor +3 taksit.

  4. gravatar

    # by Kartal Bafiler - 14 Haziran 2009 02:47

    Vakıfbank kredi kartını kullanıyorum,World kart özelliklerine sahip ,senelik kart ücretide ödemedim henüz.

    Kombineyide bu karttan alacağım ama sonrasında kartı kapatmayacağım ,neden kapatayımki Beşiktaş benim her harcamamdan para kazanacaksa hem de ?

  5. gravatar

    # by taksim - 14 Haziran 2009 09:28

    Kart ilk çıktığı zaman tanıtımında söylenen "her harcamada Beşiktaş'a destek" olayını anlayamadım ben. Diyelim ki X firmasından tişört aldım. Bu paranın ne kadarı Beşiktaş'a gidecek ki..
    Belki o karttan aldım diye, belirli bir komisyon gidiyordur klübe ama, bu aylık veya yıllıktır mesela.. her alışverişimde destek olabilme konusu mantıklı gelmiyor bana.