Kombine Kart Tasarımları


Sanıyorum ki benim gibi bir çok taraftar, bu sene kombine kartını eline aldığı zaman hayal kırıklığına uğradı. Kartlar dağıtılmaya başlamadan evvel tasarımları yayınlamamışlardı bildiğim kadarı ile, merakla bekliyordum bu sezon nasıl olacak diye. Geçen sezon nostaljik tasarımlar yaptıkları kartlara bu sezon daha orjinal bir tasarım uygularlar diye umut etmiştim. Gel gör ki, tasarlayanın 10 dakikasını bile almamış yeni sezon kartlarının üzerine konan görüntü. Biz ne zaman kupaların takımı olduk merakla sorarım ey büyük (!) yönetime.. İki kupa almak tabîki şeref veriyor, gurur veriyor ama, utanmasak osuruğumuzun üzerine zımbalayacağız şu iki kupa resmini..
Yeni sezon için genel anlamda hiç bir tasarımdan memnun değilim, yönetim bu işe el koymalı artık.. Umurlarında olursa artık..
Yazık ya düşündükçe canım sıkılıyor, koca sezon cebimizde taşıyacağımız güzide kartlarımızın üzerinde taraftarı, Beşiktaşlılığı, geçmişimizi anlatan bir ibare beklerken kupalar arasında logomuz, üzerinde Kupaların Kartalı yazısı..

Hak ediyoruz aslında taraftar olarak, bizim bakış açımız oldukça değişti yeşil çimlere de, bu konu endüstriyel futbola kadar uzar, gider.. Kesmek en iyisi...
Neyse..

taksim

  1. gravatar

    # by The Eagle Abroad - 1 Ağustos 2009 07:42

    Deveye sormuslar niye bu kadar egrisin diye? Bizim yönetimde deve misali iste... yaptıkları her iste bir terslik var...