Tadilat Sonrası..


Zor iş abi şu tadilat madilat işleri.. 1 Aydır ne eve girebildim bu sebepten, ne de internete.. Allahtan sezon arası idi ve transfer konusunda fazla hareketli olmadı Beşiktaş, kaçırdığımız nokta olmadı sayılır.. Dün gece itibarı ile bilgisayarı vs.'yi kurarak yeniden internete adım atabildim..
1 Aylık bir aranın ardından odamda, yatağımda uyuyabilmek de çok başka bir duygu.. Evim, güzel evim..

...

Askapuska olarak, önce kafa tatili yaptık, sonra tadilata girdik yazamadık, 10 gün sonra da yıllık izine çıkacağız nasipse.. Bu sezon arası fazla boş geçti, yazı da çıkmadı doğal olarak. Sorumsuzluk veya ödevimi yapmamış/sınava çalışmamış gibi hissediyordum ne zamandır.. Ufak ufak yeniden başlayacağım yeni sezon ile birlikte ben de..

Beşiktaş'ı, mabedi fena özledim bu süre zarfında.. Catania maçı özlemimize iyi geldi.. Lyon maçının da 2. yarısına yetişebildim iş yüzünden. Takımda futbol zekası olarak düşük adam kalmayınca, hücuma çıkarken kaybedilenler haricinde takım iyi tutuyor ayağında topu, paslar falan yerinde.. İyi idik veya kötü idik konusunda bir şey söyleyemiyorum.. Kendim karar veremediğim gibi, benimle maç izleyen arkadaşların yarısı felaket yorumu yaparken, yarısı da beğendi oyunu nasıl oluyorsa :)
Bugün biraz daha kendine çeki düzen vermeyi başarmış bir takım bekliyorum. Hücuma etkili çıkma konusunda sıkıntıları aşabilir isek, defanstan çıkarken daha az hata yapar isek, 2. yarının ortalarında kopartabiliriz maçı.. Fizik gücümüz geçen seneki gibi.. Ortada da 2 panzer iyi top yapıyor.. Köybaşı efsane olacak.. Lyon'a yazıyordu ama kaleciyi geçemedi, bu maçta yazsın istiyorum..
Bir de çok geç anasını satayım, allahtan dolmuş var Beşiktaş-Taksim arasında.. Justin'e de çok yüklenme olur bu gece.. :)
Zevkli olacağı kesin, Kazanan Beşiktaş olsun umarım..
Yarı Finalde görüşmek üzere..


taksim