Biletix'e Rakip Gelsin..


Bu işin tekeli oldular yıllardır, karşılarına kimse rakip olarak çıkamadığı için kafalarına göre insanları oyalıyorlar. Bu oyalamalardan en çok payını alanlar da taraftarlar oldu bugüne kadar haliyle.. Olmaya da devam ediyor. Al sana en son örnek; Açıyorsun internette sayfasını, Bjk-Fb Süper Kupa Finali'ne tıklıyorsun bilet almak için, ama sana hata oluştu vs. zavazingoları sayıyor.
Derbi maçlarına deplasman bileti alma işi zaten hepten komedi. Nasıl oluyor ise, gişeden binlerce bilet 10 dakikada tükeniveriyor. Telefon açsan, çağrı merkezine hep bilgi verilmemiş durumda.. Adamlar dünyadan bi-haber.. Biletler ne zaman çıkacak, nasıl çıkacak sorularının cevabını kimse vermiyor satış işlemi başlayana kadar..
Gişelerindeki sistemlerde sürekli bir arıza, bir gariplik..
Bir de zamanında tüm biletix gişelerinden maç bileti satılıyordu, şimdi bazılarından satılıyor. Sanırım bu uygulamayı da kavga çıkıyor, camlar kırılıyor diye yaptılar ama, her bilet satışında çıkıyor kavga yani, engellemenin yolu pek yok. Al güvenliğini, sat biletini.. Bu kadar basit..

Neden bu sorunların hiç bir tanesi çözümlenemedi bugüne kadar? Çünkü biletix kadar büyük başka bir marka yok bilet satışı konusunda. Adamlar kafalarına göre iş yapıyorlar ve seve seve hepimizi uymak zorunda bırakıyorlar. Onlar da problemleri düzeltmek için çaba harcama gereği görmüyorlar. Biletix gişelerinden alınan biletlere eklenen "hizmet bedel"lerini de saymıyorum bile. Hangi verdiği hizmete karşılık bilet başına en az 3 TL koyabiliyorlar anlamış değilim ya, neyse..
----
Olması gereken ama olması imkansız şeylerden bahsediyorum bu aralar. Biletix'in karşısında dikilecek bir rakip firma olasılığı da bunlardan bir tanesi işte.. Ama şu heriflerin kendilerine çekidüzen vermelerini sağlayacak tek çözüm yolu, bu gibi gözüküyor..
Neresinden tutsan elinde kalıyor.. Her yanı yosun tutmuş, pis kokulu bir akvaryumda yüzmeye çalışan zavallı balıklar gibiyiz anasını satayım..
"Beklenmedik Bir Sistem Hatası Oluştu
Ziyaret etmiş olduğunuz son sayfada beklenmedik bir hata olmuştur.
Detaylı hata raporu oluşturuldu ve başarı ile inceleme için kaydedildi.
Teşekkürler..."
!
taksim