Denizlispor Maç Öncesi..

Valla genelde Beşiktaş maçlarının nasıl geçeceği önceden tahmin edilebilir olurdu. Ne bileyim kasılacaz bu maç veya kesin alırız şeklinde yorumlar yapılabiliyordu. Ama gel gör ki bu sezon kalmadı öyle bir yeteneğimiz.
Kesin Kayseri'yi yener, çıkışa geçeriz derken merdivenleri 5'er 5'er inmeye başladık. Haberler de sürekli Beşiktaş başlıkları ile dönmeye devam ediyor ki, bu da camianın nasıl bir kabızlık içerisinde olduğunun açık göstergesi..

Şimdi bu kabızlığı, gol atamaması ile ünlenmiş Beşiktaş'ımız üzerinden atabilecek mi bol gollü bir galibiyet ile ? Yoksa bir saç baş yolduran bir 90 dakikanın daha ardından evlerimize, götümüze baka baka mı döndürecek bizi.. -Bu ihtimalin sonucu olan daha şiddetli bir protestodan bahsetmiyorum bile.-

Mesela %90 ihtimalle karışacağını düşündüğüm tribünler, takımı sahada ilk gördükleri anda basacak mı bağrına ? Veya susacak mı 10 dakika ? Ya da protesto mu edecek ruhsuz suçlamalarıyla..

Numaralıda olacağım bu aksam büyük bir ihtimalle. Tesadüf oldu, böylesi bir ortamda şerefsiz tribününe gidebilme olayı, ben de üzerine atladım hemen.. -Şerefsiz tribünü derken kimleri kastettiğim açıktır sanıyorum.- Neresinde olacağımı bilmeden yazıyorum ama, maç boyunca gözetleyeceğim seni, maça gelmeye bir tarafın yerse ey başkan müsvettesi..
Bakalım nasıl bakacaksın içine sıçtığın Beşiktaş'ının yüzüne..

taksim

  1. gravatar

    # by The Eagle Abroad - 9 Ekim 2009 01:49

    Sirita sirita, piskin piskin bakti iste göt...