Du Bist Meine Lokomotive Yılmaz?

Ülke olarak ortaya çıkan fırsatlara atlama konusunda üstümüze yoktur. Sonunu düşünen kahraman olamaz lafını sadece polat alemdar kullansa düşünse ne güzel olurdu halbuki. Fatih Terim milli takımı bıraktıktan sonra ağzındaki baklayı saklayamayan ilk kişi Yılmaz vural olmuş. 

Yılmaz Vural diyor ki; ''en azından ben varım mesela. 25 yıldır bu ligde çalışıyorum. eğitimim var. yabancı dilim var. bize verilen imkanlarla neler yaptığımız belli. milli takıma çok futbolcu yetiştirdik. ben kendimi aday görüyorum, ama bir tane gazetede adımız geçmiyor. demek ki işin uzmanlık boyutuna bakılmıyor. o yüzden biz de 'tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok' misali, türkiye'de futbolu yönetenlere içimizden içimizden kırılıyoruz. yeteri kadar deneyim isteniyorsa tecrübeliyim. avrupa'yı biliyorum. daha düne kadar bu ülkede pro lisans sahibi olan sadece bendim. bu ülkeyi benden daha iyi tanıyan biri olabilir mi? iki tane akademi bitirmişliğim var. yabancı istiyorlarsa, ben aynı zamanda alman vatandaşıyım.''

Herkes kendi kendini övme konusunda kendi reklamını yapmak da özgürdür birşey diyemeyiz, deriz de zülfiyare dokunur ama sadece şunu cevaplasın birisi "yabancı istiyorlarsa ben alman vatandaşıyım" ne demek yahu?

oneblood

  1. gravatar

    # by stalker - 13 Ekim 2009 19:56

    yılmaz vuralı destekliyorum. ballı fterime 4.5 sene dayandık, 2 sene de yılmaz başkan td olsun. mınakoruk yılmaz başkaanla avrupanın asgdkashjkl

  2. gravatar

    # by taksim - 13 Ekim 2009 19:57

    yılmaz vural'dan başka yok.. Penaltı olursa sen kullan baki diyoduk ya, bence federasyon için de hazırlık maçı olursa yılmaz oynatsın ..
    Ne de olsa bu dünya fani..
    Ayrıca ih fike yılmaz yani

  3. gravatar

    # by Cuba Santiago - 15 Ekim 2009 14:44

    O kadar para için, neresini istiyorsa orasının vatandaşı olacak (parantez içinde)"adam" varki, Yılmaz başkan az kalır yanlarında... Şeytan Dilmen de "hay hay deriz" demiş... Yieeeaakkk yeeaa... :) "Babamı bile satarım" desene lan şuna... ;)