Dünün Ardından

Dün maçtan sonra futbol yazmak, futboldan konuşmak bizim için en son şey oldu yine. Türkiye'de futbol maçlarından sonra en son konuşulan şey "futbol" olmuştu son zamanlarda, bu hastalık bize de bulaştı. Taraftara futbol izlettirmemek, konuşturmamak için ellerinden geleni yapıyor bazı insanlar. Yaşanan olaylar sonrasında insana gereksiz bir eylem gibi geliyor. Ama şunları söylemeden içim rahat etmeyecek. 

Şu 4-3-3 taktiğini kim bulduysa iki elim yakasında olacak. Kesin bir ingiliz falan bulmuştur zamanında! takımı kurcalaya kurcalaya ama o adama da kızamıyorum, o da Beşiktaşı izlese "lan bu değildi benim söylediğim" der ya da öldüyse kesin mezarında ters dönmüştür. Bir işi başarmanın ortaya güzel bir şey çıkarmanın yolu elindeki malzemeleri nasıl doğru şekilde kullandığından geçer. Bir aşçı da bunun farkındadır bir inşaat ustası da ama Mustafa Denizli şapkadan tavşan çıkaran illüzyonisti oynamaya devam ediyor. Yüzünü sadece sahaya döndüğünde futbol gerçekten basit bir oyun Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.

Beşiktaş taraftarına kimsenin kızmaya laf söylemeye hakkı yok. 5 sene dayanan taraftar en sonunda yumurta da atacaktı küfürde edecekti gerçek Beşiktaşlının tek istediği bir şey var bu adamdan kurtulmak demek anladığı tek dil dün tribünlerden yükselenmiş ki yerinde duramadı saldırganlaştı.

Maç 3-0 olunca flashback yaşadım karşımda Mustafa Denizli vardı kameralara dönmüş "Wolfsburg güçlü bir takım ama büyük bir takım değil" diyordu. Büyük değil değil mi he benim Mustafama sende haklısın he. 

oneblood

  1. gravatar

    # by Pamukk - 4 Kasım 2009 17:07

    sarhoştur sevgili başkanımız. yanında ferit şahenk,özgener vs rezil oldum diye saldırganlaştı heralde

  2. gravatar

    # by koyusiyah - 4 Kasım 2009 20:22

    o değilde koyuyor adama, beşiktaşı bu halde görmek..Ya işte anla artık olmuyor bırak git artık...