Huyunuz Kurusun

Az önce medyasporda Serdar bilgili dönemine ait küfür görüntülerini izledim. Tuğrul Yenidoğan Fatih altaylının Demirören aleyhinde yazdığı yazıya cevap olması niteliğinde görüntüler çıkarmış ortaya, neden bir galatasaraylının yazdığı yazıyı beklemiş bilmiyoruz. Videoyu yayınlarken Demirörenimi koruyor, Beşiktaş kapalısını mı koruyor belli değil. Zaten çok da önemli değil. Serdar Bilgili beceremediği şeyleri, kendi başarısızlıklarını küfür olayı yüzünden ört bas etmeye çalışıyor. Bu savunma mekanizması bizim başkanların huy olup etine yapışmış. 

Protesto dediğimiz olay küfürlü de olur küfürsüz de bin bir çeşiti vardır. Her insanın sabretme alttan alma sınırı vardır. Beşiktaş tribünleri bu durumu 5 sene boyunca korumuştur en sonunda da patlama noktasına gelmiştir. Bazıları gibi "aa küfür çok ayıp" diyip günah çıkarmıycam, protesto dediğiniz şeyde yumurta da atılır küfür de edilir, dünyada daha ağır daha temaslı halleri mevcut. Mesele Başkanın yine kendine buradan pay çıkartıp her konunun üstünü kapamaya çalışıp kendini mağdur gibi göstermesi. Zaten böyle konularda gözlerinin içi parlayan türk spor basını da her şeyi unuttu. Maçlarda oynanan rezil futbola gözlerini kapadı Yıldırım Demiröreni korumayla uğraştı.

Yıldırım demirören hala protesto edenleri belli grupların belli başlı kişilerin nemalandırdığını sanıyor. İstanbulu sayımdan çıkarın, anadoluyu gezin orda ki Beşiktaşlılara sorun demirörenin durumunu İstanbuldakilerden farklı cevaplar almazsınız. Beşiktaş taraftarı sahip çıkma koruma içgüdüsünü her zaman ön planda tutar, çünkü geçmişte bunun örneklerini çok kez yaşadı. Süleyman Seba son kongre seçimlerinde "sizden son kez görev istiyorum" demişti. Bu cümleyi yorumlarken birilerine inat etti ya da hala Beşiktaşa Başkan olarak vermek istedikleri vardı diye düşünebiliriz ama hepsinden öte o da bırakacağı zamanı biliyordu. Demirörene al sana klübün anahtarı ölene kadar başkan kal desen takımı küme düşüreceğini bilse de kalır çünkü Beşiktaş onun kendi oyuncağı. Başkan hatalar yaparken onu savunanların hep bir cümlesi vardı "ama Başkan çok iyi Beşiktaşlı" artık hayvan terli o yemi yemiyor...

oneblood