Sivasspor:0 Beşiktaş:1

Sivas maçını staddan izleyip yorumlamak vardı bütün hafta kafamda. En sonunda deplasman orucuma son vericem diye beklerken yine olmadı olduramadım. Zaten bu aralar birçok istediğim şey olmuyor hayatımda kara bulut olmasada bir kümülüs topluluğu dolaşıyor başımda. Maça geçelim en iyisi. 

Beşiktaştan bu hafta ilk kez fark atmasını bekledim maçı erken koparıp bize rahat rahat maç izletmesini bekledim ama yine 1-0a bağladık durumu. Esasında üç pozisyonda da hatalı bayrak kaldıran "sözde yardımcı özde stajyer" yan hakem Bobonun ikinci golunu yemeseydi rahat maç izleme isteğimiz oluşacaktı. Kadro açıklandığında tek şaşırdığım nokta kadroda Yusufun olmayışıydı. Denizli bu sezon çoğu deplasmanda yorulana kadar Yusuf'u sahada tutup zaten kendi evinde saldıran takımın sağında solunda boşluklar bulmaya çalışıyordu. Hocamız takımla "doğru" 11'le oynama huyunu edinmeye başlamış demek en sevindiğim nokta bu oldu.

Bobo sakatlanıp çıktıktan sonra bizim için saç baş yolma anları başladı çünkü oyuna bırakın Beşiktaşın forveti olmayı  x takımda bile forvet olamayacak Nobre girdi. Batuhan orda otururken Nobreden medet ummak nedir? Bunun cevabını Mustafa Denizlinin bile verebileceğini sanmıyorum. 5 gol atabileceğimiz maç 1-0 bitti hakettiğimiz yere bir adımlık yer kaldı. Haftaya cuma Diyarbakır maçını kazanınca lideriz.Sezonun ilk yarısınıda lider kapatırız gerisi Delgadoya ve şekillenecek kadroya kalmış.


oneblood