Yönetim Kudurdu "Hesap" Diye Tutturdu..


"Emniyetle konuştum. Küfür edenleleri tek tek ortaya çıkaracağım. İsim isim hepsi belli olacak. Bununla da kalmayacağım. Küfür edenlerin varsa kombine kartlarını iptal ettireceğim.
...
- Sadece küfür edenler değil, küfür ettirenler de bunun hesabını verecekler. Trabzonspor maçından sonra bir basın toplantısı düzenleceğim. Orada daha detaylı konuşacağım."

Dur bakalım daha neler göreceğiz senden başkan. Onca yılın hesabı sol yanında verilmeyi beklerken, sen kalkmış hala canhıraş tepki gösteren taraftarından küfürün hesap sormaya kalkıyorsun. Bir milyon tane dolap çevirdin, hepsinde ağzına yüzüne bulaştırdın.. Hala da bulaştırmaya devam ediyorsun.. Bizi geçtim, camiayı geçtim.. Sana yazık be adam, oğluna kızına yazık..


Her hafta yeni bir açıklama, yeni bir macera.. Digiturk'un çizgifilm kanallarındaki çizgi-kahramanları geçtin be yıldırım.
Yine yeter, yine yeter..

-Celalettin Cerrah da şimdi görev yerinden takip ediyorsa, içi gitmiştir. Eskiden olduğu gibi İstanbul Emniyet Müdürü olsa, bir açıklama bile yapardı küfür edilenler bulunacak gibi.. Onun da yarası var çünkü tribünlerden.. Hey gidi hey.. -


taksim


  1. gravatar

    # by Deke - 5 Kasım 2009 20:51

    O kameralar ilginc bir sekilde sadece Demiroren'e kufur edenleri yakalarken calisiyorlar sanirsam. Millet birbirine girerken ne yaptin? Parali askerler, senin en onemli dayanagin taraftarini doverken neredeydin!!! Biz, Fener'e Cimbom'a, hakemlere kufrederken neredeydin Demiroren!!!
    Battikca batiyorsun, birak git. Biz de rahat edelim, sen de.