Sivasa Laila mı açıldı?


Bugün ki maçtan sonra Bülent Uyguna sormak istediğim tek soru bu. Umarım bir basın muhabiri bu cesareti gösterebilir. Sivasın Anderlecht önünde aldığı skor biraz bu işin içinde olanlara pek süpriz olmamıştır amaçoğu insanın içinin yağları da eridi bu gece. Bunun tek sorumlusu Bülent Uygun isimli şahıs.

Tek doğrusu verdiği sözlerin bazılarını yerine getirmesi, "5 yeriz" dedi bu gece ilk sözünü tuttu. Şu takım fark atmış bu takım fark yemiş konu Beşiktaş dışında olunca pek umursamam ama Bülent Uygun her lafın altını boşaltarak durumu bu boyutlara getirdi. Ben Anadolu çocuğuyumla başlayan serüvenleri Lailara, kırk fırın ekmek yese yanına yanaşamayacağa klüplerin geçmiş skorlarına laf atmalara kadar gitti. Sivasın zaten bu kadroyla görüp görebileceği en fazla yer şimdilik bu kadar ama Bülent kendi oluşturduğu antipatiklikle geçmiş günlerini daha çok arayacak.  

"Biz birinciyiz Beşiktaş şampiyon" diyen Bülentten yeni vecizeler bekliyoruz Anderlecth maçından sonra. Bir kaç örnek verelim yardımcı olması mahiyetinde "Biz şampiyonuz Anderlecth turu geçti" "Geçen sene uefaya gidebilseydik her şey daha farklı olurdu" kullan bunları Bülent telif hakkı istemeyiz.

oneblood