Aydın Karabulut


En son kendisi ile ilgili haberleri, Yusuf Şimşek transferi zamanında duymuştuk. Tüm dünya (!) git diye ısrar ederken, o itiraz etti, gitmiyorum bir yere dedi.. Niye dedi, aklından ne geçiyordu Bursaspor'a gitmek istemeyişi ile ilgili pek bilmiyoruz ama bence çok da iyi yaptı.. Batuhan ile ilgili karalayacağım sezon sonuna doğru ama, Batu'nun yaptığı açıklamalardan bir daha Siyah-Beyaz formayı giymesi çok da kolay gözükmüyor..
Aydın'ı ilk, Şeref Stadında oynadığımız Antalyaspor hazırlık maçında çıplak gözle izleyebilmiştim. Daha önceleri de takımda olmasına rağmen Paf takımından tam anlamıyla sıyrılamamıştı.. Belliydi A takıma çıkacağı ama rahatlayamadı bir türlü ilk 11 için, Ertuğrul döneminde bile..
Sakatlığı vardı, iyileşmiş ve takımla antremanlara çıkmaya başlamış yavaş yavaş.. Tekrar A takım için antremanlarda terletecek formayı..

Hem milli takımdan, hem de Beşiktaş formasıyla oynadığı maçlardan gördüğümüz üzere, Tello'nun takımdaki rolünü, rahatlıkla üstlenebilir Aydın.. Hem Tello'nun oynamadığı zamanlar için bir alternatif olabilir, hem de bazen ikisinin aynı anda oynayacağı şablon üzerinde; biri sağdan, biri soldan değişe değişe rakibin defansif düzeni, paramparça edilebilir..

Mustafa hoca, önüne sunulan uzun vadelik sözleşmeyi imzalamıyor bir süredir.. İmzalamamasının sebebini tahmin edebiliyoruz az çok.. Bu seneden sonra pek alttan destek verecek adam bırakmadı sağolsun gelecek yıla.. İleriye dönük düşünceleri de yoktur zaten kafasında.. Ama Aydın'dan bu sene dahi maksimum verim ile faydalanması gerekiyor. Bu adamı da küstürürsek, çok ağlarız arkasından ilerleyen sezonlarda..


Umarım, kısa zamanda formuna kavuşup, yeniden Siyah-Beyaz formasını sırtına geçirir ve Kapalının önünden aldığı toplarla çizgiden rakip kalede tehlike yaratmaya devam eder..