Seçimler #5

Seçimlere az bir zaman kaldı. Herkes kimin ne yapabileceğini konuşurken, yurdumdan komedi harikası seçim haberleri çıkmaya devam ediyor.
İşte AKP Çeşme Adayı, Mehmet Ali Gökçeoğlu'nun projeleri..

Kendisinin internet sitesinden rahatlıkla da ulaşılabilecek bu projelerin teknik detaylarına kadar yer verilmiş. Ali Gökçeoğlu, ayrıca evinin bahçesine 50 mt çapında dev bir akvaryum yaptırması ile de ünlü olduğu kadar aykırı bir insan. Tanışmak isteriz böylesi ile, saygılarımızla resimleri sunuyoruz :)








Ya yazmiyim dedim ama, hani yazılmayacak gibi değil. Abi bu ne ya :))
Bülent UYGUN'dan sonra yılın adamıdır benim için Mehmet Ali Gökçeoğlu.. Tebrik ederim tekrardan, helal olsun.

not: kendisi aday adayı imiş, ancak AKP resmi sitesinde Çeşme adayı farklı gözüküyor. Bunu da ekleyelim

  1. gravatar

    # by Arkhe - 24 Mart 2009 01:02

    o değil de bu Beşiktaş ve AKP konsensusu ne olacak? Şimdi de Sibel hanım yanı AKP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Sivas'a gitmiş, biraz boku mu çıktı ne ?

  2. gravatar

    # by taksim - 24 Mart 2009 02:23

    tamchee, ben de şaka sanmıştım önce ama, malesef şaka değil.. Şöyle bir düzeltme yapmakta fayda var, yanlış yazmışız.. Kendisi Aday adayı imiş, ancak aday olarak gösterilmemiş.

    arkhe, bu seferki seçimler İsmail Ünal için baya kritik, Ayfer'in de oyları böleceğini düşünürsek, AKP'nin adayı olan bayanın semtteki CHP iktidarını baya zorlayacağını düşünüyorum.
    Siyasetçilerin futbol takımları üzerinden yaptıkları politikalar eşşeğin bir tarafına su kaçırmış durumda. Pek haberim yok kendisinin Sivas'a geldiğinden ama, eğer geldiyse rahatlıkla beraberliği hanımefendinin uğursuzluğuna bağlayabilrim :)