Başlıyoruz

Sezona büyük umutlarla Ertuğrul Hoca önderliğinde girmiştik, geçen sezondan kalma tecrübe ile, gençleşen kadroya gerekli takviyeler de yapıldıktan sonra kafaya oynayacaktık ve kupa bizim olacaktı..
Uefa kuralarında Metalist'i gördüğümüz zaman rahatlamıştık. Kolay geçeriz diyorduk ama o "kolay" takım hocanın gitmesine sebep oluyordu, 4 gol atıp Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ını türkiyeye geri yollarken..
19 Ekim 2008 günü Gençlerbirliği'ne konuk olana kadar, Ertuğrul hoca yönetiminde mağlubiyet görmeden, 14 puan toplamış, genelden baktığımızda "iyi" performans göstermiştik.

...

Denizli'nin gelişi fikstürün zor bölümüne girişimize rastladı.. Takım da baş aşağıya dönmeye başladı ve Ankaraspor'dan İnönü'de yenen 3 gol, sabırların taşmasına sebep oldu..

Üzerinden yarım sezon geçti .. Mustafa Hoca da, Ertuğrul Hoca gibi Antalyaspor maçından Gençlerbirliği maçına kadar 14 puan toplamayı başardı bu fikstürden.
İşin zor bölümü bu maç ile başlıyor diyebiliriz.
Bu haftadan sonra yakalanması gereken olumlu havanın yaratılıp yaratılamayacağı çok önemli bir konu.. Seri olarak 3 Galibiyetteyiz, sezon rekorumuz bu.. Gençlerbirliği karşısında zorlanacağımızı da düşünmüyorum ki, bu hafta taraftar İnönü'yü dolduracaktır.. Korktuğum, iyi gidiyoruz dediğimiz bir noktada alınacak olmadık mağlubiyet, bizi tekrardan çok kötü zamanlara döndürebilir ki, taraftarda sabır mabır kalmadı açıkca belli..Cem Dizdar'ın söylediği gibi eylenmeyi seviyoruz, ama son yıllarda bir anda kızmayı iyi başarmaya ve uygulamaya da başladık. Bilinç falan bırakmıyor böyle zamanlar insanda..

Her sezon daha bir özlemli yaklaşıyoruz şu sezonu en tepede bitirme işine.. Git gide hayal gibi kalmasından korkuyorum, mesela derbiler yavaş yavaş kazanılması çok zor maçlar haline gelmeye başladı bile..

Filmi başa alıyoruz bu hafta ile beraber.. Son şampiyonluğun geldiği 100.Yılda, 2. Yarı oynadığımız Gençlerbirliği maçını herkes hatırlar.. İstanbul'dan kalkan otobüsleri, Kaan Dobra yazdığında dökülen sevinç göz yaşlarını..
Yine bir başlangıç noktasında, Gençlerbirliği maçındayız..
Sıralama turlarını 2. sırada tamamladık, şimdi hedef; yarışı kazanmak..

taksim